Het aftellen is begonnen...

22-01-2015 15:47

Het aftellen is begonnen…

Nog een week en dan vertrekken wij vrijdagochtend 30 januari met onze groep van 40 andere vrijwilligers richting Tanzania, nog 10 nachtjes slapen en dan starten we ook echt met de beklimming van de Kilimanjaro.

In totaal doen er 100 vrijwilligers mee. Er vertrekt ook een groep eerder op 28 januari en groep na ons op 1 februari. Samen met deze vrijwilligers en uiteraard dankzij jullie hebben we veel geld opgehaald. Wij meer dan €6000,- en met de hele groep zijn we deze week over de €400.000,- gegaan. Een enorm bedrag wat War Child goed kan gebruiken voor haar vele mooie projecten. Bekijk het verhaal van Fyraz https://www.youtube.com/watch?v=_0SWRFduLlM

Onze laatste uitdaging wordt het behalen van de top van de Kilimanjaro op 5895 meter hoogte. Op 1 februari start onze trekking. Wij gaan via de Machame Route. Een mooie route die ons in 7 dagen naar de top en weer naar beneden brengt. Een route die voor de meesten goed te doen is, met een slagingspercentage van boven de 90%. Als alles goed gaat staan we op 6 februari op het dak van Afrika, de top van de Kilimanjaro.

We hebben alle spullen in huis, ons fysiek goed voorbereid en al vele wandel kilometers in de benen. Laat die beklimming maar komen, we hebben ontzettend veel zin en zijn er klaar voor!

Berichtjes vanaf de Kilimanjaro proberen we op onze website te plaatsen, mocht dit niet lukken dan laten we zeker zo snel mogelijk na de beklimming weten of we het hebben gehaald en hoe het is gegaan. Check: https://petrajessekilichallenge.webnode.nl/

Nogmaals bedankt voor jullie support en gulle bijdrage.

Petra en Jesse